Вой – Александър Скалд

Ловджийката Катя и екологът Атанас водят борба срещу бракониерството. След отвличането на вълчица от Врачанския Балкан започват разследване на престъпна организация, занимаваща се с незаконни кучешки боеве. Те се опознават и сближават в това приключение, но постепенно разбират, че и двамата крият мрак, който ги е пречупил непоправимо.

А някъде из планината броди една легенда. Легенда за огромен черен вълк, който от години се изплъзва дори на най-опитните ловци. Както всички вълци и този носи име на звезда – Ахернар. В стремежа да събере разбитата си глутница, той ще се сблъска с прокълнати врагове, духове на стари другари и съдба, отредена единствено на силните. Волята на Великата Майка е Ахернар да се превърне в повече от водач на малка глутница.

Времето изтича. Спасението е далеч. Воят се издига все по-силно. Чуваш ли го?

„Вой“ е дебютен роман на еколога Александър Петров, който твори под псевдонима Александър Скалд. Освен настоящата книга, той е автор и на научно-популярни статии за списание „8“, както и водещ на предаването за българската природа „Пъдпъдък дейли“.

Редактор: Атанаска Станчева
Коректор: Севда Турмакова
Консултант: Елена Цингарска
Худ. оформление: Ханко Седефчев

Характеристики: Българска, първо издание / меки корици / 13х20см / 402 стр. / година на издаване: 2023 / ISBN 978-619-7736-23-6

15,00 лв. 7,50 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 7,50 лв.
Моля, изберете: