Следвайки слънцето. 1311 дни през трите океана – Васил И. Попов

Обичате ли да пътувате? Искате ли да посетите най-отдалечени кътчета на планетата? Да се откъснете от цивилизацията и да попаднете на места където тропическото слънце отмерва часовете и дните, а морския бриз определя сезоните?

Това е една история, която ще ви потопи в синята вода на Южните морета, ще ви понесе през бури и безветрия и срещне с пирати и аварии насред океана. Тя ще ви отведе до най-красивите острови, бели плажове, екзотични страни, морски хора и истински приятелства. В крайна сметка ще се окаже, че е най-дългото морско пътешествие – обиколка на света с яхта.

СЛЕДВАЙКИ СЛЪНЦЕТО ви кани да бъдете с нас, екипажа на яхта Магнолия, 1311 дни през трите океана. Това е книга, която ще ви тласне далеч от ежедневието. Книгата, която ще вземете със себе си един ден, тръгвайки на далчено пътешествие. На път без часовник, карта, компас и посока. Шегувам се разбира се, вземете си карта и компас!

През 2020 г. книгата СЛЕДВАЙКИ СЛЪНЦЕТО печели наградата „Тинко Трифонов“ за журналистика на морска и ветроходна тематика. Това е нейно второ издание.

Готови ли сте да се качите на борда на „Магнолия“? Капитан е варненският мореплавател Васил И. Попов, който ще ви преведе през трите океана, с яхта, изработена от самия него!

Карти: Красимир Стойчев
Редактор: Боряна Тодорова
Коректор: Камелия Ангелова
Художествено оформление: Виктория Видевска

Характеристики: Българска, второ издание / меки корици / 13х20 см / 420 стр. / година на издаване: 2023 / ISBN 978-619-7736-07-6

15,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете: