Под нулата - Дейвид Кеп

Когато агентът по биотероризъм от Пентагона Роберто Диас е изпратен да разследва предполагаема биохимична атака, той се натъква на нещо много по-ужасяващо: бързо мутиращ организъм, способен да заличи живота на планетата. Тогава Диас го изолира успешно и заравя в хладилна камера дълбоко под земята.

Сега, след десетилетия на размножаване в забравения военен сутерен, организмът е намерил път за бягство и се разпространява със смъртоносна ярост. Единственият, който може да го спре, е отново Диас. Той прекосява цялата страна, за да помогне на двама охранители, които имат нещастието да са там – бивш затворник и самотна майка. В една мъчителна нощ това невероятно трио трябва да измисли как отново да постави под карантина този кошмар. Всичко, с което разполагат, е късмет, безстрашие и проницателно чувство за хумор. Ще бъде ли това достатъчно, за да се спаси цялото човечество?

Очаква ви диво и смразяващо приключение на трима непознати, които трябва да работят заедно, за да овладеят силно заразен и смъртоносен организъм.

Дейвид Кеп е сценарист на филми и поредици като „Джурасик парк“, „Индиана Джоунс“, „Спайдърмен“, „Мисията невъзможна“, „Война на световете“, два от трите филма по книгите на Дан Браун и др. Това е първата му книга.

Превод: Милена Тодорова
Редактор и коректор: Десислава Иванова
Художник: Живко Петров

Характеристики: Американска, първо издание / меки корици / 13х20 см / 332 стр. / година на издаване в България: 2024 / ISBN 978-619-7736-86-1 

20,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете: