Мъжът под одеялото: Инструкции за употреба – Яна Стоянова

Как се използва мъж под одеяло и въобще има ли той почва у нас? Какво е да усещаш вятър в косата и бръмбари в душата, когато имаш „творчески запек“, а ръцете те сърбят да пишеш? Води ли всичко това до ляво кроше от живота, когато не знаеш комшия ли ти намига, или извънземни си правят дискотека на балкона ти? Колко трае оргазмът на кита и каква е ползата от безполезните съвети?

На тези и още куп други въпроси, бълбукащи в женската глава, ще намерите отговор в новия ми сборник с весели истории, скъпи читатели. Ще ви разкажа също как се прави филм, какво е зимна сватбарска елегия и каква е връзката между Хосе Карерас и баницата с праз.

За десерт съм ви приготвила и нещо сладичко – приключенията на кифлата Русалия Молска (руса е и обича МОЛ-а), на която всяка мисъл се плъзга накриво покрай разума, преди да излезе наяве, за да я накисне в най-дълбокото на ситуацията.

редактор и коректор: Васил Койнарев
худ. оформление: Стоян Атанасов, Контур Креатив

характеристики: Българска, първо издание / меки корици / 14х21 см / 220 стр. / година на издаване: 2023 / ISBN 978-619-7736-09-0

15,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете: