Лунно цвете – Катрин Ди

МАГИЯТА НА ПРИКАЗКИТЕ ОЖИВЯВА…

Вида е 17-годишно момиче с буен нрав и чуден произход. Живее с майка си – самодивата Елена, а човешкият ѝ баща е забранена тема. През целия си живот Вида се старае да живее като обикновен човек, противно на желанията на майка си. Тя не харесва опасния свят на магията и прави всичко възможно да стои далеч от него… докато боговете не решават да преобърнат света ѝ.

В нощта на Вси Светии зъл враг отвлича Елена, за да я използва в опасната си игра на живот и смърт. Вида е принудена да скочи в дълбините на магията и заедно с тримата си другари Димитър, Деница и Камен да поеме на опасно пътешествие из България в търсене на майка си и себе си. Четиримата вървят по ръба на опасността и се сблъскват с множество същества, но войната не е само между доброто и злото, а и между магическото и човешкото.

ЛУННО ЦВЕТЕ е дебютен роман на Катрин Дишева, която пише активно проза от няколко години под името Катрин Ди в сайта The Story Teller. В момента е студент по „Журналистика“ във ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Това е и книга първа от поредицата ЖИВИТЕ ПРИКАЗКИ, в която през следващата година ще очакваме и продължението ОГНЕНО ЦВЕТЕ!

Редактор и коректор: Севда Турмакова
Худ. оформление: Разван „Франко“ Нитой

Характеристики: Българска, първо издание / меки корици / 16,5х23,5см / 420 стр. / година на издаване: 2023 / ISBN 978-619-7736-25-0

25,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 25,00 лв.
Моля, изберете: