Гласът на северния вятър – Светлана Любомирска

Романът „Гласът на северния вятър“ е вторият, след дебютният „Прекъснати връзки“. Той е поредното предизвикателство към криминално-психологическата драма и въвежда читателя в история, обвита в мистерия, потопена в снежната красота на севера.

Виан Нилсен и Марк Тибо пристигат от Франция, за да прекарат своя меден месец на норвежките фиорди в семейната къща на нейните предци. Съвсем неочаквано тя е въвлечена в ситуация, която преобръща представите ѝ за това място и слага точка на очакването ѝ за спокойна и щастлива коледна ваканция. Виан трябва да разплете сложна история, започнала още през четиридесетте години на миналия век, в края на Втората световна война. В нея са замесени както нейният дядо, така и други мъже, живеещи в малкото норвежко селце Флом. Извършено е убийство, което слага началото на разплитането на серия от престъпления, чиито корени се крият в тъмните недра на дълбоко психично разстройство и жажда за отмъщение. Миналото се преплита в настоящето, за да достигне момента на една неочаквана развръзка. Хора от различни епохи по стечение на обстоятелствата се оказват въвлечени в една сложна игра на съдбата. И всичко това идва с полъха на северния вятър и настъпващата вълшебна Коледа.

Светлана Любомирска е родена в гр. Велико Търново. По образование е психолог, магистър по „Арттерапия“. По призвание е човек на изкуството, с дълъг професионален опит в сферата на музиката и театъра.

Редактор Милена Йовчева
Художник Димитър Стоянов — ДИМО
 
Характеристики: българска, второ издание / меки корици / 14х21 см / 223 стр./ година на издаване: 2024 / ISBN 978-619-277-000-6
 
17,00 лв. 8,50 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 8,50 лв.
Моля, изберете: