Корнелиус Сейдж – Магдалена Николова

Лора е дъщеря на самовлюбен херцог, умеещ да манипулира хората. В последните години от живота си той си е поставил за цел да убеди съпругата си, че е луда и е нарекъл това научен експеримент, който е описал в дневника си. След смъртта му, синът му прочита този дневник и решава да възпита малката си сестра на всички уловки, с които би могла да се сблъска в живота си и те да ѝ причинят емоционални страдания.
 
Вече пораснала, Лора решава да проучи историите на известните престъпници, защото иска да разбере има ли конкретна причина човек да се превърне в безсъвестен злосторник, какъвто е бил баща ѝ. Докато прави това, любовта се появява по най-изненадващ начин. И могат ли призраците в град Йорк да влияят на хорските съдби?
 
Магдалена Николова е позната на родните читатели с трилогията си „Новият Вавилон“, както и с историческите си роман „Ако това е любов“ и  „Господството на страха“.
 
художествено оформление: Димитър Стоянов – ДИМО
 
Характеристики: Българска, първо издание / меки корици / 13х20см / 502 стр. / година на издаване: 2024 / ISBN 978-619-7736-92-2
17,00 лв. 8,50 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 8,50 лв.
Моля, изберете: