Библиотекарят от Ънст – Дого Танкарт

– Нашата организация се нарича „Анима Меа” и предлага на пазара само елитни души – продължи библиотекарят. – Повтарям, господин Томпсън. В нашата крипта намират място само и единствено елитни души.
– Само и единствено елитни души – повтори Джордж.
– Контролираме всеки един етап от развитието на жигосаните с логото на „Анима Меа” души. Ето тук… – разсече с артистичен жест въздуха пред себе си библиотекарят – от векове наред се пазят белезите на всяка една душа.

Всяка една история в този сборник ще ви покани в свят със своя собствена ценностна система, чиито корени са същите като тези, от които всеки един човек кове своята собствена идентичност – доброто и злото. Всеки един герой носи тежестта на бремето, че от деянията му зависи не само неговата съдба, но и тази на семейството, приятелите, враговете му, дори на цялото човечество. Няма въображаем свят, който да не е отражение от кривото огледало на реалността!

В каталога на издателството ще откриете и поредицата на Дого Танкарт "Приключенията на Капитан Мафо" - „Проклятието на Шибалба“ и „Изгубените тайни“

Редактор и коректор: Камелия Ангелова
Художествено оформление Виктория Видевска
Предпечат Анна Георгиева

Характеристики: Българска, първо издание / меки корици / 13х20 см / 356 стр. / година на издаване: 2023 / ISBN 978-619-7736-13-7

15,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете: